Ansigtsbehandling med pHformula.

pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en unik innovativ alliance mellem cosmeceutical og medicinske recepter.

pHformula behandlingssystem er baseret på teknologien fra den regenerative medicin for at skabe konceptet kontrolleret kemisk skin resurfacing. Kontrolleret kemisk skin resurfacing skiller sig totalt ud fra konventionelle peelinger. Peelinger forårsager hovedsageligt exfolieringer i huden, mens pHformulas kontrollerede resurfacing aktivt fremkalder en accelererede form af cellefornyelse i hudens forskellige lag, samtidig med at sår og superficial irritation begrænses.

pHformula er udviklet som et dermatologisk skin resurfacing system, og behandler effektivt ældning, hyperpigmentation, akne og kronisk rødhed. Med en fortsat videnskabelig baseret forskning ligger fokus altid på udvikling af innovative skin resurfacing behandlinger.

S.P. Avanceret hudanalyse / 45 min.
375 kr.
S.P. Avanceret hudanalyse er pHformulas konsultationsbehandling samt klassificering af hudens sensitivitet. Forbedrer hudens gennemtrængelighed og modtagelighed. Beslutter du dig for et behandlingsforløb (6 behandlinger inkl. produkter) så er konsultations - behandlingen gratis.
 
Teenager behandling / 45 min.
450 kr.

Ansigtsbehandling, der er tilpasset en teenage hud mellem 13 og 19 år. Denne behandling er til dig, der har akne, bumser, dybe porer eller en sart hud, som trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje. Kosmetologen starter altid med en hudanalyse, hvor man fastsætter hudtypen og hudtilstanden. Behandlingen er derfor individuel og tilpasset din huds behov. Jo hurtigere du kommer igang med at få behandlet en uren hud, jo bedre resultater vil du opnå.

A.C.N.E. Resurfacing behandling / 45 min.
605 kr.

Denne specielle pHformula skin resurfacing behandling, er et behandlingsforløb, som er skræddersyet til behandling af Acne (mild til svær grad). Ved denne behandling arbejder vi med 4 risikogrupper af akne, som blandt andet kan omfatte, overskydende talg, forstørrede porer, seborrheic dermatitis og ardannelse. Special maske inkluderet.

Grad 1: Åbne og lukkede komedoner,

Grad 2: Åbne og lukkede komedoner, tidlige pustler og papler, let inflammation.

Grad 3: Betændt akne, papler og pustler, nogle knuder.

Grad 4: Nodulocystic eller cystisk akne, alvorlig betændelse.

A.G.E. Resurfacing behandling / 45 min.
605 kr.
Denne pHformula skin resurfacing behandling, er et behandlingsforløb, som er en special Anti-age (ældning) behandling til at forbedre hudens tekstur, fine linjer, og reparere efter solskader. Ved denne behandling arbejder vi blandt andet med; Foto ældning (sol skader), Pigment forandringer, Lentigines, Telangiectasia, Kedeligt gusten udseende, Keratose, Usund tilstand af stratum corneum (hornlaget), Rynker overfladiske og mellemstore udtryks linjer. Special maske inkluderet.
C.R. Redness behandling / 45 min.
605 kr.
Denne specielle pHformula skin resurfacing behandling, er et behandlingsforløb, som er til behandling af Rosacea (kronisk rødhed) og lindrer rød, sensitiv og atopisk hud. Specielt til behandling af Erythematotelangiectatic typen rosacea (ETR). Dette er den mest almindelige form for rosacea, vedvarende rødme på næse, kinder, eller hagen. Let irriteret hud, der ofte svier eller brænder. ETR har ofte små, synlige blodkar (telangiectasias). Special maske inkluderet.
M.E.L.A. Resurfacing behandling / 45 min.
605 kr.
Denne specielle pHformula skin resurfacing, er et behandlingsforløb, som er skræddersyet til behandling af pigment forandringer. pHformula resurfacing behandlingen arbejder med:
Hyperpigmentering pga UV stråler (inkl. melasma, chloasma), Overfladisk melanin disorder (epidermal), Post Inflammatorisk Hyperpigmentering (PIH), Solskabte linsepletter i form af små brune pletter og fregner (Lentigines).
U.L.T.I.M.A.T.E. Skin Resurfacing behandling / 60 min.  
650 kr.
Denne pHformula skin resurfacing behandling er specielt udviklet til at booste din glød og energi i ansigtet. Denne kan også samtidig være en dybderensende behandling. Der anvendes et unikt produkt, som indeholder vitamin C-syre og antioxidanter. Behandlingen afsluttes med en videnskabeligt udviklet P.E.P.T.I.D.E. powder maske som giver en øjeblikkelig fastere hud med et sundere udseende. Derudover en synlig forbedring i de dynamiske udtrykslinier, som kragetæer, pande linier samt linier omkring munden.
V.I.T.A.C. Resurfacing behandling / 30 min.  
550 kr.
Skin Resurfacing Radiance System er specielt udviklet til at booste din glød og energi i ansigtet. Behandlingen foregår med pHformulas behandlingssystem, der indeholder vitamin C-syre og antioxidanter.
M.E.S.O. Resurfacing behandling / 60 min.
1.150 kr.
En behandling der kombinerer microneedling med skin resurfacing. Hele 11 kraftfulde ingredienser er unikt kombineret for at skabe denne meget effektive pHformula M.E.S.O. behandling, som behandler flere ældningsproblemer på samme tid. Nemlig hals, décolleté, ansigt med speciel fokus på øjne og mund. Kombinationen af specifikke syrer, M.E.S.O. Device (en rulle med bittesmå nåle), Retinol (vit. A), Vitamin C og Peptider resulterer i en mirakuløs behandling med øjeblikkelig synlig resultat. Huden får genskabt sin glød, bliver fast og glat samt mættet med fugt.
I.N.S.T.A.N.T. Skin Resurfacing behandling / 45 min. 
605 kr.
I.N.S.T.A.N.T. mask genskaber markant hudens glød og udstråling. Den giver en mild resurfacing og efterlader huden glattere, klarere og blødere. Virker sammentrækkende på porer, forbedrer hudens struktur, samt absorberer urenheder uden at fjerne hudens naturlige fedtstof. Ferulic acid - (udvundet fra appelsinjuice), som har en kraftig antioxidant effekt, vil øjeblikkelig revitalisere huden, lysne den misfarvede hud og gøre huden i stand til at reparere og beskytte sig selv imod angreb fra de fri radikale. Kan bruges på alle hudtyper og så mild at den kan bruges i sommer månederne.
E.Y.E. og L.I.P Resurfacing behandling / 30 min.  
420 kr.
pHformula´s S.O.F.T. resurfacing creme, brugt sammen med M.E.S.O. Device rulleren, med de små nåle, er specielt udviklet som en avanceret anti-age behandling, til at fjerne de typiske tegn på ældning omkring øjne og mund.
 
N.E.C.K. Resurfacing behandling / 30 min.  
455 kr.
pHformula´s N.E.C.K. complex er sammensat af en unik kombination af syrer. Vævet på halsen og dècolletè genskabes, ved at forbedre hudens tilstand og fjerne de typiske tegn på ældning.
Gå til tidsbestilling

Ansigtsbehandling med SAMA´s hudplejeserie.

SAMA er ren økologi, som er lavet af Parfumeurs hvor hver ingrediens i produkterne er nøje udvalgt med kærlighed og bevidsthed, udvundet af råvarer af høj kvalitet fra vedvarende energikilder, dyrket af faglærte og passionerede folk på topniveau. Hvert produkt er en eliksir for sjælen, en ernæring for hjertet og en støtte for sindet.

Her er der fokus på de klassiske ansigtsbehandlinger; til dig som måske lever i en stresset hverdag er Anti-stress behandlingen perfekt, eller til dig som ønsker en behandling specielt med fokus på omsorg, velvære og sanselighed tilsat duftnoter fra ægte æteriske olier med udsøgte blomster, trænoter, hellige planter og bæredygtige ingredienser.

895 kr.
En 75 minutters ansigtsbehandling der har omsorg, velvære og sanselighed i fokus. Super forkælende terapeutisk antiage behandling med Ayurveda massage og stærk opstrammende effekt, dybderens og let makeup. Giver en fantastisk fin hudoverflade!
780 kr.
Til dig som ganske enkelt ønsker en afstressende længere varende stund. Den får dig til at glemmer daglig dagens bekymringer. Afrensning, hud analyse, acai face peeling, damp, samt let dybderensning, massage af skuldre, nakke, ansigt, øre og hovedbund, maske, varmt aromakompres med afspændings tryk, afsluttende ansigts - og øjencremer.
780 kr.
Til dig som ønsker en super forkælende stund. Afslappende ryg massage, behandling af ansigt, hals og bryst, dobbelt afrensning, hud analyse, peeling, damp, let dybderensning, massage, luksus maske, afsluttende creme pleje.
Sart hud / Rosacea
595 kr.
Beskyttende og styrkende behandling for sart hud, samt hud med couperose eller rosacea. Her bruges de skønne og effektive produkter fra SAMA, specielt fremstillet til rød hud. Mild afrensning og peeling, retning af bryn. Plejende og beroligende maske på decolté, hals og ansigt. Der gives en dejlig afspændende nakke- og skuldermassage under masken. Afsluttende olie og øjenolie.
Ayurveda Face Massage
385 kr.
Bestil en tid til en dyb afstressende massage af hovedbund, nakke, skuldre og ansigt. Den udsøgte olie fra Sama, giver huden glød og blødhed, strammer op og beroliger.
995 kr.
En meget sanselig og nærværende 90 minutters gravid- og efterfødsels- behandling. Blide og milde strygninger sætter gang i lykke og kærligheds - hormonet, som styrker båndet mellem mor og barn og øger evnen til at kunne give omsorg og nærvær. Hormonet bliver produceret i hjernen og udskilles bl.a. under fødslen, ved kærlig berøring og amning. Massage er på ingen måde til fare for dit ufødte barn og vi har specialudstyr, så du kan ligge komfortabelt på maven og modtage behandlingen, - selv i slutningen af din graviditet
Gå til tidsbestilling

Hvad er en ansigtsbehandling ?

En ansigtsbehandling er en skønhedsbehandling eller en ”facial”, som flere ynder at sige. En ansigtsbehandling der hjælper huden med at holde sig sund og i balance. Der er sædvanligvis fokus på den udsatte og sarte hud i ansigtet, men også på hals samt décolleté.

En ansigtsbehandling indebærer næsten altid at kosmetologen dybderenser huden og fjerner urenheder. Flere af vores specielle anti-age ansigtsbehandlinger, reducerer rynker og fine linjer samt reparerer solskader.

Alle behandlinger afsluttes med tilpasset creme pleje. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger, kan man udsætte ældningstegn, modvirke hudproblemer, som for eksempel akne og ikke mindst bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Hvilken type behandling skal jeg vælge?

Vi har en lang række forskellige former for behandlinger, alle med hvert deres fokus. En behandling kan således både udføres for at dybderense huden og fjerne urenheder, for at afslappe muskler, gøre huden blød og spændstig samt for at give fornyet energi og glød.

Men vi har også pHformula behandlinger som fremkalder en accelererede form af cellefornyelse i hudens forskellige lag, samtidig med at sår og overfladisk irritation begrænses.

Fælles for alle vores ansigtsbehandlinger, er at du vil se og mærke positive resultater, på din hud, både på kort og længere sigt.

Hos Beauty & Makeup klinik i København og på vores hjemmeside kan du få råd omkring produkter, beskrivelse af de enkelte ansigtsbehandlinger og ikke mindst vejledning omkring hvilken type behandling, der vil være egnet til netop din alder og hud.