Ansigtsbehandling

På vores skønhedsklinik tilbyder vi en lang række lækre ansigtsbehandlinger med varierende fokus, behandlingstid og forløb. Til alle typer af ansigtsbehandling anvendes det bedste indenfor økologisk hudpleje. Alle produkter er rene, naturlige og økologiske uden syntetiske og skadelige stoffer.

 

En ansigtsbehandling indeholder altid en hudanalyse og rådgivning om hudpleje.  Du kan altid kontakte os for råd og vejledning omkring hvilken type behandling og produktserie, der vil være egnet til netop din hud.

 

 

Ansigtsbehandling baseret på SAMA´s hudplejeserie.

Ansigtsbehandling KøbenhavnAnsigtsbehandlinger med SAMA er ren økologi, som er lavet af Parfumeurs hvor hver ingrediens i produkterne er nøje udvalgt med kærlighed og bevidsthed, udvundet af råvarer af høj kvalitet fra vedvarende energikilder, dyrket af faglærte og passionerede folk på topniveau. Hvert produkt er en eliksir for sjælen, en ernæring for hjertet og en støtte for sindet. 

 

Her er der fokus på de klassiske ansigtsbehandlinger; til dig som måske lever i en stresset hverdag er Anti-stress behandlingen perfekt, eller til dig som ønsker en behandling specielt med fokus på omsorg, velvære og sanselighed tilsat duftnoter fra ægte æteriske olier med udsøgte blomster, trænoter, hellige planter og bæredygtige ingredienser.   

 

Oversigt - SAMA behandlinger

 

Ansigtsbehandling København baseret på pHformulas behandlingssystem.

ansigtsbehandling phformulapHformula er udviklet som et dermatologisk skin resurfacing system som effektivt behandler ældning, hyperpigmentation, akne og kronisk rødhed. Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

 

Oversigt - pHformula behandlinger

 

Hvad er en ansigtsbehandling ?

En ansigtsbehandling er en skønhedsbehandling eller en ”facial”, som flere ynder at sige. En ansigtsbehandling der hjælper huden med at holde sig sund og i balance. Der er sædvanligvis fokus på den udsatte og sarte hud i ansigtet, men også på hals samt décolleté.

 

En ansigtsbehandling indebærer næsten altid at kosmetologen dybderenser huden og fjerner urenheder. Flere af vores specielle anti-age ansigtsbehandlinger, reducerer rynker og fine linjer samt reparerer solskader.

 

Alle behandlinger afsluttes med tilpasset creme pleje. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger, kan man udsætte ældningstegn, modvirke hudproblemer, som for eksempel akne og ikke mindst bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

 

Hvilken type behandling skal jeg vælge?

Vi har en lang række forskellige former for behandlinger, alle med hvert deres fokus. En behandling kan således både udføres for at dybderense huden og fjerne urenheder, for at afslappe muskler, gøre huden blød og spændstig samt for at give fornyet energi og glød.

 

Men vi har også pHformula behandlinger som fremkalder en accelererede form af cellefornyelse i hudens forskellige lag, samtidig med at sår og overfladisk irritation begrænses.

 

Fælles for alle vores ansigtsbehandlinger, er at du vil se og mærke positive resultater, på din hud, både på kort og længere sigt.

 

Hos Beauty & Makeup i København og på vores hjemmeside kan du få råd omkring produkter, beskrivelse af de enkelte ansigtsbehandlinger og ikke mindst vejledning omkring hvilken type behandling, der vil være egnet til netop din alder og hud.