Behandlinger til mænd

650 kr.
Dybderensende ansigtsbehandling til mænd som ønsker en grundig dybderens af huden. Behandlingen starter med en dobbelt afrensning af huden.
650 kr.
En dejlig afstressende og afrensende behandling, hvor ryggen er i fokus. Behandlingen starter med en grundig afrensning af ryggen, dette gøres med en mild økologisk rense produkt. Huden exfolieres – de døde hudceller fjernes med en lækker Gentle Skin Polish.
395 kr.
Præsentable hænder er velplejede hænder. Mænd med flotte negle signalerer selvtillid og overskud. Vores hænder er konstant udsatte og ældes hurtigere end resten af kroppen. Derfor skal du pleje og passe dem for at undgå at de bliver tørre og sarte.
545 kr.
Ikke bare kvinder plejer sine fødder. Du som mand bør også give dine fødder en fortjent luksus behandling. Dine fødder skal bære dig gennem hele livet, derfor skal du gøre det til en vane at pleje dem, så de holdes sunde, smidige og stærke. Velplejede fødder føles som afspænding for kroppen.
 
Vi tilbyder følgende hårfjerningsbehandlinger til mænd.
Arme  375 kr  
Halv Arm  265 kr.  
Skuldre  245 kr  
Mave  270 kr  
Bryst  270 kr  
Bryst + Mave  370 kr  
1/2 Ryg  270 kr  
Hel Ryg + Skuldre  370 kr  
Lænden  195 kr.  
Underben  365 kr  
Hele Ben  545 kr  
  NB. Vi laver ikke intim voksbehandlinger til mænd.    

Hudpleje er en vigtig ting i en stresset hverdag, vælg altid en ansigtsbehandling ud fra hudens behov og mentale tilstand. Hos os tilpasses altid individuelt, det betyder at din hudtype og hudtilstand afgør valg af produkter.

Hos Beauty & Makeup er alle produkter, fra SAMA og pHformula, helt uden nogen former for skadelig kemi og der er ingen parabener, mineralsk olie eller restprodukter udvundet af dyr. Alle ansigtsbehandlinger på klinikken er indeholdende hudanalyse og rådgivning om hudpleje undervejs igennem forløbet.