Behandlinger

Hos Beauty & Makeup får du en meget personlig behandling og kompromisløs hudpleje, som bygger på organiske / økologiske produkter. Behandlingen tilpasses din hudtype, alle produkter er uden parabener og flere er helt uden parfume. 

 

Hos os udføres kun professionelle skønhedsbehandlinger og hudpleje. Du vil få en oplevelse af forkælelse, så du går herfra i bedre humør og med større selvtillid.

 

Ansigtsbehandling

Vælg mellem en lang række lækre ansigtsbehandlinger, hver med varierende fokus, behandlingstid og forløb. Alle produkter er rene, naturlige og økologiske.

Intim voks - brasiliansk voks

Intim VoksIdeen omkring Brasiliansk voksbehandling startede i Brasilien. Vi udfører den i københavn som en nænsom brasiliansk voks der giver en flot bikini linje.

Frugtsyre AHA

Frugtsyre AHAAHA behandlingen har en fantastisk effekt på acne, solskadet hud, rynker og pigmentskjolder. Stimulerer cellefornyelse, samt forbedrer hudens tilstand og fugtindhold.

Behandlinger til mænd

behandling til mændEn serie af lækre krop og hudpleje behandlinger til mænd.

Bryn og vipper

bryn og vipperBeauty & Makeup tilbyder professionelt pleje af bryn og vipper. Bemærk vores rabat i kombination med anden behandling.