MASQ+

MASQ+ er en ny og spændende ansigtsmaske inspireret af japanske hudplejetraditioner, som giver dejlig glød og fylde til ansigtet. Der er plejende masker forenet med de nyeste ingredienser og teknologier indenfor moderne hudpleje.  

Bomuldsmaskerne kommer i en hygiejnisk indpakning.  

Der findes i disse 3 varianter.


MASQ+ Rejuvenating & Moisture
En intensivt fugtighedsbevarende og blødgørende maske. Powerlite Masq + Rejuvenating & Moisture er fyldt med aktive ingredienser, herunder fugtgivende hyaluronsyre, beroligende troldhassel og revitaliserende vitamin C og E. Perfekt til tør, stresset eller træt hud med tendens til linjer og fine rynker.

MASQ+ Firming & Nutrition
En foryngende og opstrammende maske til dig, der savner elasticitet og har fine linjer og rynker. Powerlite Masq + Firming & Nutrition er fyldt med aktive ingredienser, herunder fugtgivende kollagen, ginkgo biloba, som forbedrer blodcirkulationen, og vitamin C og E, som er antioxidanter.

MASQ+ Soothing & Calming
Powerlite Masq + Soothing & Beroligende er fyldt med aktive ingredienser, herunder beroligende aloe vera og troldnød, som også har anti-inflammatoriske egenskaber, og fugtgivende vitamin B3, hvilket også reducerer rødme.


3 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

3 vare(r)

pr. side

Sorter faldende