Ansigtsbehandling med SAMA´s hudplejeserie.

SAMA er ren økologi, som er lavet af Parfumeurs hvor hver ingrediens i produkterne er nøje udvalgt med kærlighed og bevidsthed, udvundet af råvarer af høj kvalitet fra vedvarende energikilder, dyrket af faglærte og passionerede folk på topniveau. Hvert produkt er en eliksir for sjælen, en ernæring for hjertet og en støtte for sindet.

Her er der fokus på de klassiske ansigtsbehandlinger; til dig som måske lever i en stresset hverdag er Anti-stress behandlingen perfekt, eller til dig som ønsker en behandling specielt med fokus på omsorg, velvære og sanselighed tilsat duftnoter fra ægte æteriske olier med udsøgte blomster, trænoter, hellige planter og bæredygtige ingredienser.

895 kr.
En 75 minutters ansigtsbehandling der har omsorg, velvære og sanselighed i fokus. Super forkælende terapeutisk antiage behandling med Ayurveda massage og stærk opstrammende effekt, dybderens og let makeup. Giver en fantastisk fin hudoverflade!
780 kr.
Til dig som ganske enkelt ønsker en afstressende længere varende stund. Den får dig til at glemmer daglig dagens bekymringer. Afrensning, hud analyse, acai face peeling, damp, samt let dybderensning, massage af skuldre, nakke, ansigt, øre og hovedbund, maske, varmt aromakompres med afspændings tryk, afsluttende ansigts - og øjencremer.
780 kr.
Til dig som ønsker en super forkælende stund. Afslappende ryg massage, behandling af ansigt, hals og bryst, dobbelt afrensning, hud analyse, peeling, damp, let dybderensning, massage, luksus maske, afsluttende creme pleje.
Sart hud / Rosacea
595 kr.
Beskyttende og styrkende behandling for sart hud, samt hud med couperose eller rosacea. Her bruges de skønne og effektive produkter fra SAMA, specielt fremstillet til rød hud. Mild afrensning og peeling, retning af bryn. Plejende og beroligende maske på decolté, hals og ansigt. Der gives en dejlig afspændende nakke- og skuldermassage under masken. Afsluttende olie og øjenolie.
Ayurveda Face Massage
385 kr.
Bestil en tid til en dyb afstressende massage af hovedbund, nakke, skuldre og ansigt. Den udsøgte olie fra Sama, giver huden glød og blødhed, strammer op og beroliger.
995 kr.
En meget sanselig og nærværende 90 minutters gravid- og efterfødsels- behandling. Blide og milde strygninger sætter gang i lykke og kærligheds - hormonet, som styrker båndet mellem mor og barn og øger evnen til at kunne give omsorg og nærvær. Hormonet bliver produceret i hjernen og udskilles bl.a. under fødslen, ved kærlig berøring og amning. Massage er på ingen måde til fare for dit ufødte barn og vi har specialudstyr, så du kan ligge komfortabelt på maven og modtage behandlingen, - selv i slutningen af din graviditet
Gå til tidsbestilling